1 Nisan 2014 Salı

YUNUS BİR SÖZ SÖYLEMİŞ HİÇBİR SÖZE BENZEMEZ... YAKINDA BELÇİKA'DA...

4 yorum:

  1. İyi günler,

    Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) olarak dijital ortamda kaliteli içerik üreten içerik yaratıcılarının sesini geniş kitlelere duyurmak amacıyla bir platform kuruyoruz. Sitenizde yer alan kaliteli içeriğiniz sebebiyle bu platformda sizinle de işbirliği yapmak istiyoruz. Konuya ilişkin bilgi paylaşımında bulunmak üzere size ulaşabileceğimiz elektronik posta adresiniz ve iletişim bilgilerinizi blog ismiyle birlikte bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.


    Görüşmek üzere.

    T.C. Başbakanlık BYEGM

    www.facebook.com/BBYEGM
    twitter.com/byegm

    email:portal@byegm.gov.tr

    YanıtlaSil
  2. Sitenizi ilgiyle takip ediyorum. Benim siteyede sizi beklerim. sitem: www.propvpserverlar.com
    Metin2 pvp serverler,
    pvp serverler,
    pvp serverlar

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar! Arkadaşlar eğer Kıvanç Nalcayı seviyorsanız sizin kesinlikle onun en iyi alıntı ya da videoları var. Onları ve diğer sizin için değerli olan dosyanızı toplayıp tek bir yerde online tutun! Bir anda limitsiz miktar dosya yüklenerek değişik konulu kendi koleksiyonlar oluşturuyorsunuz. Onları arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz ya da facebookta veya blogunuzda paylaşabilirsiniz. Eklediğiniz müzik dinle video izle fotoğraf gözden geçin. Takipçi sistemimizi de kullan.

    Bu ana kadar böyle bir servis yokmuş Türkiyede. Biz Türkiyede yeni başladık ancak çok hızlı gelişiyoruz. Herhangi bir destek yorum ve oluşacağınız koleksiyonlar bizim için çok değerli.

    Örnek albüm aşağıda:
    http://kutucugum.com/Pamagik/ilginc-videolar-1413

    Lütfen kutucugumu keşfedin bügün :)

    YanıtlaSil
  4. Sizi takip etmeye devam ediyoruz, bu aralar yazı yayınlamıyorsunuz, neden acaba?

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...